Formål

Søllerød Jazzklub (stiftet 1977) er åben for alle - et sted, hvor man føler sig godt tilpas, og kommer for at opleve den stemning Jazz'en kan skabe.
Man behøver ikke være Jazz-fan, det er stemningen skabt mellem musikerne og gæsterne som gør at Søllerød Jazzklub er en unik mulighed for at få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Søllerød Jazzklub præsenterer jazzmusik med de bedste og etablerede musikere og orkestre.
Vi anser ligeledes vores lokale forankring i Rudersdal som basis for Jazzklubben og har derfor en ambition om at sikre Jazz talentet i lokalmiljøet.
Søllerød Jazzklub holder til i Kulturcenter Mariehøj i Holte. Ved vores koncerter kan man forudbetille en 2-retters Jazz-menu fra Kulturcenter Mariehøj's Kultur Cafe og spise middag før koncerten. Kultur Cafeen står ligeledes for baren under selve koncerten.
Sæsonen byder på 8 arrangementer i månederne september til april, normalt den første fredag i måneden.
Der kan ved lejlighed annonceres "Pop-up" koncerter på alle ugens dage, dette vil blive annonceret på Facebook, hjemmeside og email-nyhedsbrev.
Det er muligt at blive medlem af Søllerød Jazzklubs forening. Information og medlemskab og vilkår kan findes på:

  • "Medlemskab"

  • Søllerød Jazzklub startede i 1977 og det kan anbefales og at se klubbens historiske materiale på denne hjemmeside under menuen:"Historik":