Link til

PROGRAM FORÅR 2018
(Med forbehold for ret til ændringer.)Fredag d. 2. marts 2018 kl. 19:00

holdt jazzklubben sin årlige generalforsamling. Du kan med de følgende links se

Dagsorden

Formandens beretning

Regnskab

Budget

Referat af generalforsamlingen

Fredag d. 6. april 2018 kl. 21:00

Kira Martini

Kira Martini kommer sammen med Peter Marott (tp), Mads Søndergaard (p), Joel Illerhag (b), Morten Ærø (dr) og ikke mindst Ole ’Fessor’ Lindgreen (tb) og Elith ’Nulle’ Nykjær (cl).

Kort sagt: Vi gentager succesen fra 2015.
PROGRAM EFTERÅR 2018

Fredag d. 7. september 2018 kl. 21:00

Niels Jørgen Steen's Charlie Parker Band

Charlie Parker, den amerikanske altsaxofonist, var med til at forme den musikstil, som vi i dag kender som Bebop. Som følge af et årelangt alkohol- og narkotikamisbrug, blev Charlie Parker kun 34 år, men han efterlod mange kompositioner og arrangementer.

Pianisten Niels Jørgen Steen har sammen med saxofonisterne Christina von Bülow og Thomas Frank, bassisten Ole Skipper Mosgaard, og trommeslageren Ole Steenberg,  dannet et lille Charlie Parker Band, som kommer på scenen hos os i september.  Det bliver en anderledes oplevelse, end vi er vant til.

Torsdag d. 4. oktober 2018 kl. 21:00

Rudersdal Big Band

Rudersdal Big Band, som har eksisteret i 23 år, og som flere gange har gæstet vores jazzklub, afholder  en swingende  koncert, hvor vi bl.a. kan høre musik af Count Basie, Quincy Jones, Frank Foster og Oliver Nelson.

Fredag d. 5. oktober 2018 kl. 21:00

Billy Cross Band

Her byder vi på uforfalsket Rock og Blues, som Billy Cross og hans band  leverer i et kærligt favntag.  Billy Cross, der har boet i Danmark siden 1980, har i mere end 50 år haft en international karriere som guitarist, komponist og producer, og han har flere gange med succes gæstet vores jazzklub, senest i 2013.

Fredag d. 2. november 2018 kl. 21:00

Paul Harrison Band

Da Paul Harrison Band senest besøgte os i sæson 2015-16, fik vi adskillige ønsker fra vore gæster om at høre det band igen. Nu er det endeligt lykkedes at hyre bandet, så i november kan vi glæde os til at se dem og høre deres dynamiske og sprudlende swingende arrangementer af den traditionelle jazz.

Fredag d. 7. december 2018 kl. 21:00

Roger Bergs Big Band

Roger Bergs Big Band og hans 3 sangerinder har besøgt jazzklubben flere gange, hvor de har leveret rå-swingende  arrangementer af bl.a. Benny Goodman, Count Basie, Glenn Miller, Tommy Dorsey og Duke Ellington.

Bandet står fast på ønskesedlen fra vore gæster, så i år er det os en glæde, at kunne præsentere det 20 mand store BigBand som juleafslutning på sæsonen 2018.